Troben el cos sense vida d’una veïna de Calella desapareguda des de fa 10 dies

  • Un dispositiu de recerca format per Mossos, Policia Local, ADF i Protecció Civil ha localitzat el cos en un barranc a Valldenguli, al camí del Tennis

2023-04-30T15:14:29+01:0030/04/2023|

Aquest matí s’ha localitzat el cos sense vida d’una veïna de Calella de 43 anys, desapareguda des de fa 10 dies. Diferents cossos de protecció han organitzat un dispositiu de recerca que ha acabat ben aviat, quan un grup de voluntaris ha trobat el cos en un barranc a la zona de Valldenguli, al camí del Tennis de Calella. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han acordonat la zona fins que el grup de rescat de Mossos l’ha retirat, moment en què els Mossos s’han fet càrrec de la investigació.

La dona portava ja 10 dies desapareguda. Els veïns dels Codina, zona on vivia, es preguntaven què li havia passat. La seva família, d’origen hongarès, havia denunciat la seva desaparició; afirmaven que no sabien res d’ella des que el dia 20 d’abril va sortir de casa seva i demanaven ajuda per localitzar-la.

Mossos, Policia Local i diferents ADF i Protecció Civil han participat en el dispositiu, que ha mobilitzat una trentena de voluntaris de les ADF de l’Alt Maresme, la Vallalta, Burriac i La Conreria i de Protecció Civil de Pineda de Mar, Sant Fost de Campsentelles, Sant Cebrià, Sant Gregori i Sant Feliu de Guíxols, a més de 4 gossos del Grup de Rescat Caní de Granollers. Ha estat una gossa d’aquest grup la que ha marcat la zona on s’ha localitzat la dona, ja sense vida.

Comparteix el contingut!

Go to Top