El paviment de cautxú de la plaça Vicenç Ferrer només ha durat un any

2023-05-03T11:20:58+01:0003/05/2023|

#laveudeCalella Diverses famílies fan notar que el terra esmorteïdor del parc infantil la plaça Vicenç Ferrer està malmès, només un any després que es renovés. El paviment de cautxú mostra zones trencades que, tot i que s’han intentat solucionar, denoten que ha tingut una vida útil molt curta.

A principis de l’any passat, l’Ajuntament va canviar tot el terra del parc infantil, que estava deteriorat. No s’ha complert l’objectiu que aquest nou paviment tingués una vida útil llarga, ja que en només un any ja hi ha zones malmeses, aixecades o enfonsades.

Està el terra malament i és un parc en el que hi ha nens jugant que en qualsevol moment es poden fer mal”, exposa una mare, mentre que una altra lamenta que “cada dia està més trencat” i es pregunta “si hi podrà haver una solució”.

Aquest tipus de material es col·loca per esmorteir les caigudes dels nens, però sembla que la qualitat no és la millor tenint en compte el poc temps que dura.

Comparteix el contingut!

Go to Top