Cap de setmana de fires: Renaixentista a Calella i del Sud a Poblenou

2023-05-05T18:18:00+01:0005/05/2023|

#sortimdecasaCalella Aquest cap de setmana coincideixen dues fires: la Renaixentista a Calella i la Fira Sud a Poblenou, dos esdeveniments amb la gastronomia i les parades d’artesania com a elements principals, tot i que de temàtiques molt diferents.

La Fira Renaixentista ambienta part del nucli antic de la ciutat en els segles XV i XVI. S’hi instal·len parades d’artesania i de productes alimentaris que es combinen amb cercaviles i tallers de polseres de feltre, d’herbes remeieres i de ceràmica. Hi haurà també rutes guiades en diferents idiomes i espectacles musicals. A més, al Museu-Arxiu s’hi podrà visitar una mostra documental sobre els atacs dels pirates barbarescos durant el Renaixement.

D’altra banda, la Fira Sud és un espai d’intercanvi cultural, gastronòmic i artesanal amb les terres del sud de l’Estat, especialment amb els pobles andalusos. S’han programat actuacions de Paco Candela, Los 80 Principales i Requiebros, entre d’altres, a més de tallers infantils.

La Fira Sud comença aquest divendres i s’allargarà fins diumenge, mentre que la Renaixentista es concentra en dissabte i diumenge. A les dues fires hi ha zones de jocs pels més petits.

Comparteix el contingut!

Go to Top