El Bisbe Sivilla, La Minerva i El Far se sumen al moviment europeu de neteja de l’entorn natural

  • Les tres escoles s’han coordinat per recollir els residus de les zones naturals de la ciutat

2023-05-05T15:27:23+01:0005/05/2023|

Tres centres educatius de Calella han netejat avui algunes zones naturals de la ciutat, recollint les deixalles que trobaven. L’Institut Bisbe Sivilla i les escoles La Minerva i El Far s’han sumat així a la campanya “Let’s Clean Up Europe”, un moviment europeu que té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que els humans llencem de forma descontrolada a la natura. També vol fomentar accions de sensibilització de recollida d’aquestes deixalles, que és el que han fet els alumnes calellencs.

Els tres centres han treballat coordinats per netejar zones com la Riera Capaspre, el Parc Dalmau, el Torrent de les Basses i la riera de l’institut, espais naturals que s’haurien de mantenir nets, però que malauradament acaben amb brutícia ja sigui perquè algunes persones les aboquen directament o perquè arriben residus arrossegats per la pluja, per exemple.

La campanya de “Let’s Clean Up Europe” se celebra entre el 5 i el 7 de maig arreu del continent. Només a Catalunya hi ha previstes 650 accions de neteja, una tasca de sensibilització de caràcter voluntari que es fa majoritàriament a les àrees boscoses, a les platges i als rius.

Comparteix el contingut!

Go to Top