Estudiants calellenques volen saber quins són els principals problemes de la ciutat

  • Dues alumnes demanen ajuda als calellencs per respondre una enquesta sobre els principals problemes de la ciutat, tasca que forma part d'un treball de recerca tutoritzat per CALELLA COMUNICACIÓ.

2023-05-09T10:35:27+01:0009/05/2023|

La Sofia i la Insaf són dues estudiants de l’Institut Bisbe Sivilla que es pregunten quins són els principals problemes de Calella, pel que demanen ajuda als calellencs perquè responguin una enquesta. Forma part d’un treball de recerca, treball que els alumnes de Batxillerat han de presentar i defensar per obtenir el títol i poder avançar en els seus estudis.

CALELLA COMUNICACIÓ porta la tutorització tècnica d’aquest treball de recerca, que pretén conèixer quina és la percepció de la ciutadania sobre els problemes de Calella actualment, abans de les eleccions, i comparar la situació d’aquí uns mesos, un cop hagi començat a caminar el nou govern, per saber si ha canviat la percepció sobre algun dels temes.

Per tal de col·laborar amb les estudiants i participar a l’enquesta, només cal omplir aquest formulari en el qual es plantegen diverses problemàtiques de la ciutat. També es pregunta sobre la zona en la que viu l’enquestat, per tal d’analitzar si afecten les mateixes qüestions a cada racó de la ciutat, així com el perfil per poder segmentar posteriorment les respostes. També les podeu trobar realitzant l’enquesta presencialment en algun punt de Calella.

CALELLA COMUNICACIÓ també tutoritza un altre treball de recerca de l’institut, realitzat per la Lucia i la Dania, en aquest cas enfocat en l’organització d’un sondeig electoral i en el coneixement de la història política de la ciutat.

En el marc també dels dos treballs, les quatre alumnes i CALELLA COMUNICACIÓ realitzaran un debat electoral amb els caps de llista de totes les formacions polítiques que opten a l’alcaldia de Calella. Serà el dimecres 17 de maig a les 19h a l’institut Bisbe Sivilla i serà obert al públic.

Comparteix el contingut!

Go to Top