La nova Gàbia aixecarà la persiana al juny

  • La demora ha propiciat la creença popular que la nova empresa s’havia fet enrere

  • L’Ajuntament afirma que tot segueix endavant i durant el mes de juny obrirà portes

2023-05-11T19:45:43+01:0011/05/2023|

El nou restaurant La Gàbia obrirà al juny, segons afirma l’Ajuntament. Ho farà, això si, amb nou personal a la cuina i servint les taules, ja que serà el nou concessionari, l’empresa tarragonina Xenulua S.L., qui gestionarà l’establiment. El bar es posarà en marxa un cop iniciada la temporada turística, ja que s’ha demorat l’inici del contracte pel retard en els diferents tràmits.

Actualment s’està treballant el projecte d’obres per la posada a punt del local, ja que està buit i s’haurà d’adaptar a l’estil que li vulgui donar l’empresa que l’explotarà a partir d’ara. El poc temps que queda fins al juny fa pensar que no es realitzaran grans obres -en cas contrari, la data d’obertura encara es retardaria més-, tot i que probablement se li donarà un rentat de cara per fer evident el canvi de mans. CALELLA COMUNICACIÓ ha sabut que l’oferta gastronòmica serà similar a la que hi havia anteriorment.

La manca d’activitat al voltant del bar rodó ha propiciat tot tipus de comentaris i la creença popular que l’empresa havia renunciat a fer-se’n càrrec, un extrem que l’Ajuntament desmenteix. Es tracta d’un restaurant amb molt d’arrelament a la ciutat, de fet és l’únic públic -a excepció de les guinguetes- i la fi de la concessió a l’empresa de Jordi Estivill, amb el consegüent concurs públic i canvi de gestors, va generar molt de rebombori i l’opinió pública en contra. Tant és així que la nova ubicació d’Estivill, el xamfrà entre els carrers Colom i Riera, ha tingut una gran acceptació que es demostra amb una gran afluència de clientela ja fidelitzada a La Gàbia.

La nova concessió que arrenca enguany és per un termini de 10 anys en els quals Xenulua haurà d’abonar un cànon anual de 33.333 euros, a més de fer diferents inversions a les quals s’ha compromès, com per exemple substituir les persianes actuals per unes de noves motoritzades.

El nou concessionari entra amb un al·licient important: el nou parc inclusiu, que ha fet augmentar la quantitat d’usuaris i, per tant, de potencials clients.

Comparteix el contingut!

Go to Top