Vine al debat de CalellaCOM i estudiants de l’institut Bisbe Sivilla

2023-05-16T21:36:32+01:0016/05/2023|

#sortimdecasaCalella Queden menys de dues setmanes per les eleccions municipals i encara hi ha indecisos que no tenen clar per quina de les candidatures que concorren a Calella apostar. Per conèixer de primera mà les diferents propostes que plantegen els partits i confrontar les seves posicions, CalellaCOM organitza un debat electoral aquest dimecres conjuntament amb quatre estudiants del Bisbe Sivilla, pel que el debat se celebrarà a la biblioteca de l’institut. Serà aquest dimecres, 17 de maig, a les 19h.

Els alcaldables explicaran les seves idees pel futur de la ciutat, fent especial èmfasi en els temes que més afecten la ciutat. També les estudiants preguntaran a les persones que opten a l’alcaldia de Calella per les seves propostes pels joves. Estarà moderat per la periodista i directora de CalellaCOM, Andrea Medina, i per Dania Rkiouak, Insaf Mrini, Lucía Granado i Sofia Quero, alumnes que realitzen dos treballs de recerca relacionats amb les eleccions municipals.

El debat és obert al públic i, qui ho desitgi, podrà fer preguntes als diferents partits. També es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials de CalellaCOM, on es podrà recuperar posteriorment.

Comparteix el contingut!

Go to Top