Recupera el debat electoral amb els candidats a les municipals a Calella

Les candidatures polítiques que concorren a les eleccions han plantejat les seves propostes a preguntes de CalellaCOM i estudiants del Bisbe Sivilla.

2023-05-17T23:12:56+01:0017/05/2023|

Set candidatures que concorren a les eleccions municipals a Calella han fixat els seus posicionaments i propostes sobre els diferents temes que afecten a la ciutadania. El PSC, Calella en Comú Podem, ERC, Junts, PP, Estimem Calella i la CUP s’han enfrontat a les preguntes de CalellaCOM i de quatre estudiants de l’institut Bisbe Sivilla que estan desenvolupant dos treballs de recerca relacionats amb les eleccions.

En intervencions breus, els partits que opten a liderar la ciutat han parlat de neteja, seguretat, comerç, aparcament, habitatge, turisme, transparència i joventut, qüestions cabdals per la propera legislatura.

Recupera el debat electoral:

Comparteix el contingut!

Go to Top