Un incendi afecta l’estació de Pineda sense interrompre la circulació de trens

Cinc dotacions de bombers a l'incendi de l'estació de tren de Pineda

2023-05-18T21:07:49+01:0018/05/2023|

Una gran fumera a l’estació de Pineda de Mar ha sorprès als usuaris de Rodalies que baixaven del tren. S’ha incendiat el quadre elèctric situat a l’exterior de l’estació, però el fum ha afectat la zona interior del bar.

Cinc dotacions dels Bombers treballen sobre el terreny, també s’hi ha desplaçat la Policia Local i el SEM per precaució. Als voltants de l’estació se sent una forta olor a cremat, malgrat no hi ha perill. De fet, la circulació de trens no s’ha aturat. La policia, però, no deixa que els usuaris romanguin a l’interior fins que arriba un comboi.

A l’exterior de l’estació, un punt de trobada habitual, s’han congregat curiosos que observen les tasques dels cossos d’emergència. L’avís de l’incendi l’han rebut a dos quarts de nou i hores d’ara encara treballen a la zona.

Fa tot just una setmana, es viralitzava el vídeo d’un incendi a la catenària a l’estació de Manlleu, que va provocar la interrupció del servei ferroviari durant hores per quedar-se sense tensió elèctrica. L’Agència Catalana de Consum va obrir un expedient a Renfe per la falta d’informació als usuaris.

Comparteix el contingut!

Go to Top