Ocupen un pis al carrer Romaní, davant la seu del PSC

2023-05-26T10:29:22+01:0026/05/2023|

Aquesta setmana s’ha produït una nova ocupació a Calella. Un grup d’entre tres i quatre homes de mitjana edat s’han apropiat d’un pis amb la intenció de quedar-s’hi a viure al carrer Romaní, a tocar del carrer Jovara. La casualitat és que es troba just al davant de la seu del PSC, partit de l’actual regidor de Seguretat, Soufian Laroussi.

L’ocupació es va produir el diumenge, segons expliquen els veïns, però no en van ser conscients fins dimecres, moment en què van trucar al propietari de l’immoble i a la Policia Local per denunciar-ho. El motiu és que els ocupes els resultaven familiars: els veïns afirmen que són familiars dels anteriors llogaters del pis, pel que en un primer moment no els va estranyar veure’ls per la zona.

La Policia Local es va personar aquest dimecres al pis ocupat, però segons l’Ajuntament, no es va poder desallotjar perquè l’ocupació s’havia produït feia dies i “no era flagrant”. Durant la inspecció policial, a més, es van trobar amb una parella i una nena petita que havien anat de visita al pis. Coincidia en el moment en què els socialistes realitzaven un acte electoral parlant sobre seguretat i ocupacions.

Pocs objectes deuria trobar la policia a l’interior: ahir mateix els ocupes arribaven amb caixes de mobles que acabaven de comprar en una coneguda botiga de decoració, el que demostra la seva intenció de quedar-s’hi una llarga temporada.

El pis portava un temps buit; de fet el propietari anava a fer reformes per adequar-lo, tot i que haurà d’esperar a que se segueixin tots els tràmits per desallotjar al grup de persones que s’han apropiat de l’habitatge.

Comparteix el contingut!

Go to Top