El cotxe dels mapes d’Apple recorre Calella enregistrant els carrers

2023-05-29T13:06:55+01:0029/05/2023|

Apple està passejant per Calella un dels seus vehicles amb l’objectiu d’enregistrar la fisonomia dels carrers per la seva aplicació de mapes. Se’l reconeix fàcilment per la gran càmera que porta col·locada al damunt, amb òptiques per tot l’aparell per prendre imatges 360. També està retolat, tot i que de forma discreta, amb el nom d’Apple Maps.

Els cotxes de la multinacional tecnològica fa temps que pentinen els països per anar actualitzant les imatges de la funcionalitat “Look around”, que permet veure com són els carrers en alta definició. Des del 6 de març i fins el 10 de juny recorre la província de Barcelona capturant l’estat actual dels diferents municipis.

Qui es trobi amb el cotxe d’Apple no ha de patir perquè surti la seva imatge: es comprometen a difuminar les cares i també les matrícules per evitar les identificacions directes.

Apple i Google tenen una pugna per oferir la millor imatge i la més actualitzada en els seus mapes. Tot i així, el temps d’antelació que porta Google i la seva funció de veure l’arxiu històric d’imatges fa que encara s’imposi a la companyia que va fundar Steve Jobs.

Comparteix el contingut!

Go to Top