Interrompuda la circulació de trens per un atropellament a l’estació de Sant Pol

2023-05-29T21:12:48+01:0029/05/2023|

La circulació ferroviària està interrompuda per un atropellament ocorregut a tocar de l’estació de Sant Pol, tot just a la sortida del túnel en direcció a Calella. S’han activat els Bombers, el SEM, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, però no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

L’atropellament s’ha produït cap a dos quarts de deu, moment en què s’ha aturat la circulació entre Calella i Canet de Mar dels últims trens de la nit. Els passatgers continuen dins del tren mentre els Bombers rescaten el cos de la víctima.

Renfe ha informat que estava gestionant el servei, però no ha especificat si habilitarà transport alternatiu per carretera.

Comparteix el contingut!

Go to Top