El camí de sorra de la platja torna a estar ple de sots

2023-05-30T09:01:59+01:0030/05/2023|

#laveudeCalella Una seguidora denuncia el mal estat del camí de sorra del costat de la platja. Exposa que “vaig haver de fer maniobres per evitar una caiguda amb la moto a causa d’aquests forats”, una situació molt perillosa especialment per les persones que circulen amb moto o amb bicicleta, que pateixen el risc de caure si la roda s’encalla en un dels sots.

Aquest camí es deteriora molt sovint i s’agreuja quan hi ha pluges i el terra està humit. L’Ajuntament l’ha arranjat en diverses ocasions, però no perdura i els sots apareixen de nou. La seguidora ha fet la prova de posar-hi el telèfon mòbil per mostrar la dimensió dels forats.

De fet, l’actual Llei de Costes no permet que hi hagi vehicles al Passeig de Mar, ni a la zona on aparquen els cotxes i tampoc el pas de trànsit rodat. Tot i així, el Departament de Costes del Ministeri de Transició Ecològica de moment fa els ulls grossos i no s’hi posa.

Comparteix el contingut!

Go to Top