Els alumnes del Bisbe Sivilla organitzen activitats en anglès pels de La Minerva i El Far

  • Els tres centres educatius públics de Calella s’uneixen per aprendre anglès fent activitats en una setmana que han anomenat “English week”

2023-06-07T16:05:47+01:0007/06/2023|

Els alumnes d’ESO de l’Institut Bisbe Sivilla han preparat activitats en anglès per realitzar-les juntament als estudiants de primària de les escoles La Minerva i El Far. Es tracta d’unes jornades col·laboratives entre els tres centres públics de la ciutat que han anomenat “English week”, en les quals practiquen la llengua estrangera d’una forma més amena.

Algunes s’han portat a terme dins dels mateixos centres, mentre que d’altres s’han fet a diferents punts de la ciutat. És el cas de les rutes turístiques que han preparat els alumnes de 3r d’ESO dirigides als de 5è de primària, on han fet de guies turístics, o la gincama que els de 4t d’ESO han organitzat pels de 6è de primària.

Per donar-li una volta a les classes tradicionals, també han fet jocs de preguntes a l’estil del trivial, dissenyat pels nois i noies de 2n d’ESO i enfocat als infants de 3r i 4t de primària. Els més joves del Bisbe, els de 1r d’ESO, han preparat obres de teatre basades en contes mitològics també pels més petits de la Minerva i El Far, de 1r i 2n de primària, que faran dijous i divendres al Parc Dalmau.

Comparteix el contingut!

Go to Top