“Els Codina som més que la gentussa que fa aquestes coses”: indignació davant l’incivisme

2023-06-09T11:54:03+01:0009/06/2023|

#laveudeCalella “És vergonyós, fastigós, això s’ha d’acabar. Els Codina som més que la gentussa que fa aquestes coses”, denuncia una veïna del barri davant l’incivisme que s’ha trobat a la zona de contenidors, que s’ha utilitzat com a deixalleria malgrat no està permès.

Han llençat ple de residus voluminosos com si fossin de selectiva, en el que semblen ser les restes d’una mudança. La deixalleria mòbil no té parada als Codina, però per retirar els mobles i les andròmines es pot demanar que vingui a sota de casa gratuïtament en un horari acordat. Una facilitat que evidencia encara més l’incivisme de deixar els trastos al mig del carrer i que fa indignar als veïns que ho veuen, pel que han trucat a la Policia Local per denunciar-ho.

Comparteix el contingut!

Go to Top