Calella Artesana organitza una nova ganxetada per teixir diademes per dones amb càncer de mama

2023-06-10T10:30:12+01:0010/06/2023|

#sortimdecasaCalella L’Associació Calella Artesana organitza una nova ganxetada popular solidària. En aquesta cinquena edició, volen teixir diademes i turbants per les dones que pateixen càncer de mama, després de fer barrets pels nadons que neixen a l’Hospital en la darrera activitat. “El teixit solidari és una manera de ser generosos amb les nostres comunitats”, afirmen des de l’entitat.

Des de Calella Artesana proposen passar “un matí constructiu, divertit, fomentant l’amistat i la unitat d’una activitat creativa” a més de participar en un projecte solidari. L’entitat s’encarrega de portar el material, pel que qui vulgui sumar-s’hi només ha d’apuntar-s’hi enviant un missatge de WhatsApp al 623 58 84 10. Des de l’ACA afirmen que tenen inscrites persones de diferents municipis, pel que destaquen la gran acollida de l’activitat.

La ganxetada se celebra aquest diumenge, 11 de juny, de 10:30h a 13:30h al passeig Manuel Puigvert, davant del monument de la Sardana. Compta amb la col·laboració de CosturCat, l’Associació Catalana de Costura.

Comparteix el contingut!

Go to Top