La revetlla de la Penya Solera s’ajorna a l’agost

  • La revetlla estava prevista per aquest dissabte, però les Olimpíades de la Gent Gran i la posterior campanya electoral per les generals fan que es traspassi al 5 d’agost, dia en què celebraran el 65è aniversari.

2023-07-01T11:51:37+01:0001/07/2023|

La Penya Solera Barcelonista de Calella es veu obligada a canviar la data de la seva revetlla d’estiu. Malgrat estava prevista per aquest dissabte, 1 de juliol, no la podran celebrar fins el 5 d’agost degut a les Olimpíades de la Gent Gran, que són aquest cap de setmana. S’hi suma que el dia 7 de juliol comença la campanya electoral pels comicis estatals, pel que els partits poden sol·licitar els espais municipals per fer actes de campanya a nivell local i alguns dissabtes ja estan reservats per les revetlles d’altres entitats.

Així, la Penya Solera celebrarà a principis d’agost la festa d’estiu, bufant 65 espelmes, amb l’actuació de Bilans – Escola de Dansa Mercè Panosa i el Duet Ària. Arrencarà a les 21h i el servei de bar el portaran la Confraria Setmana Santa i l’Associació Sant Quirze, unint diferents entitats calellenques. Els socis tindran l’entrepà, un refresc i postres de forma gratuïta.

Com totes les revetlles d’estiu, la ubicació és el passeig, al davant del monument de la Sardana, on l’escenari es manté durant tota la temporada per aprofitar les diferents actuacions i espectacles que es realitzen.

Comparteix el contingut!

Go to Top