Embornals tapats al carrer Sant Joan

2023-07-08T13:00:34+01:0008/07/2023|

#laveudeCalella Una seguidora denuncia que els embornals del carrer Sant Joan, a prop de l’estació de càrrega de vehicles elèctrics, estan tapats.

Si no estan nets, l’aigua s’acumula a la carretera amb el perill que això comporta, es dona la situació d’hidroplanatge o aquaplaning”, un fenomen que es produeix quan la pressió que exerceix l’aigua sobre les rodes del vehicle fa que perdin el contacte amb el paviment, patinant sobre la superfície de l’aigua i impedint que el conductor pugui dominar el vehicle. Per això adverteix del “perill que suposa per als motoristes, bicicletes o patinets… que vagin per la carretera”.

A diferents punts de la ciutat els embornals també estan tapats, pel que no poden absorbir l’aigua quan plou. Al carrer Sant Joan es dona la situació que baixa molta pinassa i sorra del Parc Dalmau amb les pluges fortes, pel que ràpidament queden embossats i més si l’aigua té via lliure.

Comparteix el contingut!

Go to Top