Mor un home apunyalat presumptament per la seva parella en un bar de Calella

  • La presumpta agressora ha estat detinguda

2023-07-10T20:25:01+01:0010/07/2023|

Un home ha mort aquesta matinada en un bar de la zona hotelera de Calella després que la seva parella i sòcia de l’establiment presumptament li clavés un objecte a l’esquena. El succés s’ha produït a les quatre de la matinada al bar La Terraza de Pablo, situat al carrer Vallderoure, i la dona ha estat detinguda. Segons els testimonis, la parella, d’origen colombià, estava discutint i la dona li ha clavat un ganivet a l’home, que li ha causat la mort.

Els Mossos confirmen que han trobat l’home mort amb signes de violència, però no han donat més detalls perquè el jutge ha decretat secret d’actuacions. També s’ha precintat l’establiment, on la parella hi vivia i que durant els últims mesos estava tancat al públic. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de Mossos i una ambulància que ja només ha pogut certificar la mort de l’home. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació per determinar si la mort estaria relacionada amb causes criminals; també la Policia Local ha participat en un primer moment quan s’ha localitzat el cos.

No era la primera vegada que els Mossos havien de personar-se a l’establiment per una baralla, segons afirmen els veïns. Alguns mitjans apunten que l’home havia estat detingut en diverses ocasions per maltractaments, però no havien arribat a judici perquè la dona ho havia evitat.

Els Mossos han precintat el bar després de recollir mostres

La presència policial ha causat expectació a la zona, on els clients dels hotels de la zona observaven les tasques dels Mossos, que han estat treballant sobre el terreny des de la matinada recollint proves biològiques.

Comparteix el contingut!

Go to Top