Un bar de Pineda reparteix 60 mil euros del primer premi de la Loteria Nacional

Els responsables del bar han repartit diversos premis. Foto: Ràdio Pineda.

2023-07-31T16:24:36+01:0031/07/2023|

Un bar de Pineda de Mar, que fa també les funcions d’administració de loteria, ha repartit el primer premi de la Loteria Nacional. Un afortunat o afortunada s’ha endut 60 mil euros després que la seva butlleta hagi estat agraciada amb el 32601, el número que va resultar premiat en el sorteig de dissabte.

Es tracta del bar Prens&Cafè, situat just al davant de l’estació de tren de Pineda, el qual també ha repartit altres premis anteriorment. Fins i tot un de milionari: sis encerts a La Primitiva van atorgar gairebé 1,7 milions d’euros a algun altre afortunat, venut també en el mateix bar.

L’establiment ha penjat el cartell que els acredita haver entregat el premi per lluir-lo a l’aparador.

Comparteix el contingut!

Go to Top