Ensurt al carrer Turisme per l’incendi d’una palmera

Els testimonis han enregistrat com els Bombers apagaven l'incendi de la palmera

2023-08-05T17:26:54+01:0005/08/2023|

Els veïns de l’edifici Embajadores, situat al carrer Turisme, s’han alarmat en veure com s’ha encès en una palmera davant dels seus balcons. Els Bombers han pogut apagar el foc ràpidament sense que s’hagin de lamentar ferits ni danys materials, una tasca que els testimonis han enregistrat.

Les causes de l’incendi de l’arbre s’estan investigant tot i que una de les hipòtesis és que l’origen del foc sigui el llançament d’una cigarreta, segons afirmen fonts municipals. Tot i així, encara no hi ha conclusions definitives.

En els darrers dies, les palmeres han estat notícia degut a que la caiguda d’un d’aquests arbres va matar una noia de 20 anys a Barcelona aquest dijous, obligant a l’Ajuntament barceloní a iniciar una avaluació de totes les palmeres de la ciutat per evitar que es repeteixi aquest tipus de situació.

Comparteix el contingut!

Go to Top