Els veïns dels Codina continuen reclamant neteja al barri: “fa temps que ho diem i fan cas omís”

  • Denuncien la brutícia acumulada al barri, sobretot a les voreres

  • "És un carrer que se surt del decorat de la Calella turística", lamenten els veïns

2023-08-08T12:15:10+01:0008/08/2023|

Una de les queixes més recurrents de la ciutat és la manca de neteja, especialment a la zona dels Apartaments Codina, on els veïns porten anys reclamant que s’incrementi la neteja al barri. “Tenim porqueria no només d’un dia ni de dos, sinó d’anys. A aquest barri no ve gairebé mai el servei de neteja. Fa temps que ho diem i fan cas omís”, denuncia una de les veïnes.

Apunten a la brutícia dels carrers com un dels problemes principals, sobretot a les voreres, ja que afirmen que només es neteja el centre de la calçada amb aigua a pressió però no les voreres; algunes zones estan negres: “quan venen a netejar l’únic que fan és la calçada, no fan les voreres. Fa vergonya, quan hi passes se t’enganxen els peus de la porqueria acumulada” i afegeix que “la pluja no ajuda, només fa que s’escampi més”. S’hi suma l’incivisme d’alguns dels residents de la zona que no recullen els excrements dels seus gossos ni tiren aigua als orins. De fet, porten temps reclamant que s’habiliti un pipican utilitzant una part del parc infantil.

La falta de neteja i manteniment al barri és un sentiment compartit per molts dels veïns i que ja han traslladat al govern municipal en diverses ocasions. “És un carrer que se surt del decorat de la Calella turística”, afirma una veïna, mentre des d’altres zones de Calella comparteixen opinió: “tots els carrers estan fastigosos”, sentencien.

També consideren que no es buiden les papereres amb prou assiduïtat, una problemàtica que es repeteix a diferents punts de la ciutat. Des de fa temps també reclamen manteniment a la zona de vegetació que tenen al costat dels edificis: “ningú l’ha tocat en anys i qualsevol dia tindrem un incendi”, adverteixen.

Comparteix el contingut!

Go to Top