Els Udols de Foc celebren la revetlla de Sant Llop amb cercavila i activitats infantils

2023-08-19T10:44:54+01:0019/08/2023|

#sortimdecasaCalella La colla de diables de Calella organitza aquest dissabte la revetlla de Sant Llop, en la que a més del sopar amb actuacions musicals hi haurà activitats pensades pels més petits.

Arrencarà a les 18h amb una cercavila dels timbalers que sortirà del Mercat Municipal i arribarà fins al Passeig Manuel Puigvert, punt de celebració de la revetlla, a la zona del monument de la Sardana. S’hi faran activitats infantils i es podrà comprar la nova samarreta dels Udols de Foc, amb una imatge infantil que els nens i nenes van escollir durant la Festa Major petita, amb la Lea, el Tabaler, el Diable i les Torretes, combinant els elements dels diables i de Calella.

A les 20h començarà la botifarrada i hi haurà actuacions de Forquilla Sound, DJ Xarly River i DJ Dani Monroy. Els Udols proposen una revetlla sostenible reduint la quantitat de residus, pel que han impulsat una nova mesura: qui porti els plats i coberts de casa rebrà una beguda gratuïta i participarà al sorteig d’un càtering per dues persones. També se sortejaran joguines pels menuts i activitats pels adults.

Comparteix el contingut!

Go to Top