Foto-Film projecta “Petites històries de Calella” al pati de la biblioteca

2023-08-22T08:37:54+01:0022/08/2023|

#sortimdecasaCalella Arriba la cita anual de Foto-Film Calella per veure alguns dels curts que els socis de l’entitat i d’altres persones relacionades han fet al llarg dels anys sobre diferents temes de la ciutat, sota el nom de “Petites històries de Calella”.

Enguany se celebra el 90è aniversari del Cinema Amateur, pel que es podran veure cinc projeccions. Una d’elles és sobre Domènech Mir i Moragas, pioner del cinema amateur calellenc, realitzada per Foto-Film. També es projectarà un film sobre les obres de la variant de la carretera N-II a Calella fetes entre els anys 1962 i 1970, l’audiovisual més antic juntament amb el del 4t aniversari de la Creu del Turó de Llevant, de Marrè Films, que data de 1964.

Per últim, un curt de Jaume Súria i Foto-Film sobre el 50è Aplec de la Sardana de Calella, i un altre anomenat Terra d’escudella, d’Albert Arcas.

Les petites històries de Calella es podran veuran aquest dimecres 23 d’agost a les 21h al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, una activitat gratuïta i oberta a tothom.

Comparteix el contingut!

Go to Top