Retards als trens per una incidència al sistema de senyalització d’Adif

  • Els trens de la R1 i també d'altres línies circulen amb mitja hora de retard a causa de l'avaria

2023-08-24T10:25:29+01:0024/08/2023|

La mobilitat en tren torna a ser complicada un dia més. Una incidència al sistema de senyalització d’Adif a Barcelona ha provocat retards de 30 minuts a múltiples línies de Rodalies, entre elles la R1, la que connecta el Maresme amb la ciutat comtal. També la línia de l’aeroport, la R2, i les R3 i R4 circulen amb retards, a més de ser desviats per Passeig de Gràcia.

Els tècnics d’Adif ja han solucionat l’avaria, que s’ha produït poc després de dos quarts de deu del matí. Ha afectat els sistemes de senyalització i gestió del trànsit a l’interior dels túnels de la bifurcació de Marina, però les conseqüències s’han patit pràcticament arreu de Catalunya amb retards de mitja hora i trens aturats a les estacions.

Els usuaris afectats han mostrat la seva indignació a les xarxes socials, destacant els múltiples problemes que pateix el servei ferroviari que afecten als passatgers i que, sovint, no dona solucions perquè arribin al seu destí.

Comparteix el contingut!

Go to Top