Sardinada amb havaneres i cant de taverna aquest vespre al passeig

2023-08-26T11:11:02+01:0026/08/2023|

#sortimdecasaCalella L’Associació Foment de l’Havanera de Calella desafia la pluja i manté per aquest vespre la tercera edició de la Tavernhava, la Mostra de Cant de Taverna i Havaneres del Maresme.

Arrencarà a les 20h amb una sardinada i a partir de les 21h començaran els concerts amb els grups Barcarola, Ultramar i Els Faroners de Calella, el combinat local. L’escenari és al Passeig Manuel Puigvert, al monument de la Sardana. Si la pluja impedeix que se celebri, l’entitat buscarà una nova data, però no té previst canviar la ubicació.

Els tiquets es poden comprar a www.entrapolis.com i a partir de les 14h a la carpa de l’associació. El sopar amb entrada i cremat té un preu de 13 euros, 10 euros pels socis, mentre que només la cadira per gaudir dels concerts i el cremat val 3,5 euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top