Dos accidents consecutius a l’autopista a Calella deixen tres ferits, un d’ells greu

  • Un motorista ha hagut de ser traslladat en estat greu per l’helicòpter del SEM a l’hospital de Badalona

  • En el segon accident s’hi han vist implicats tres vehicles, deixant dos ferits que han estat traslladats a l'hospital de Calella

2023-08-28T15:23:05+01:0028/08/2023|

Poc després de les 12 del migdia s’han produït dos accidents a l’autopista a l’alçada de Calella, a només de 400 metres de distància. En el primer, que s’ha produït a les 12:02h, un motorista ha sortit de la via, per causes que s’estan investigant. L’helicòpter del SEM ha hagut de traslladar-lo en estat greu a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. També s’hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM.

En el segon, a les 12:09h, s’hi han vist implicats tres vehicles, en el qual hi consten dos ferits però menys greus que han estat traslladats a l’Hospital de Calella.

Els accidents han succeït a molt poca distància, un d’ells al quilòmetre 121,20 i l’altre al 121,60. No és la primera vegada que es produeixen dos accidents seguits, que habitualment es deu a l’efecte badoc, és a dir, la distracció momentània dels conductors per observar l’accident previ.

Alguns testimonis han captat el moment en què l’helicòpter es dirigia cap a l’autopista per traslladar la víctima més greu fins a l’hospital de Badalona.

Comparteix el contingut!

Go to Top