Un arbre caigut a la plaça de l’Església i una falsa alarma de fuita de gas mobilitza els cossos d’emergències

  • L'arbre ha caigut davant la porta principal de l'església, sense provocar danys personals

  • Simultàniament els Bombers comprovaven un avís per una fuita de gas entre Vallderoure i Ramon i Cajal, que ha resultat fals

La policia ha precintat la zona on els Bombers tallaven l'arbre caigut. (Foto: @policiacalella)

2023-09-02T14:37:07+01:0002/09/2023|

Matí atrafegat pels cossos d’emergències a Calella, que han hagut d’atendre dues incidències pràcticament simultànies. Un arbre ha caigut a la plaça de l’Església, a la zona de la portalada principal i just al costat de la terrassa del bar Delícias. Afortunadament, no s’han de lamentar danys personals, malgrat és una de les zones més freqüentades de la ciutat i la terrassa del bar estava plena de clients.

La Policia Local ha precintat la zona mentre els Bombers han tallat i retirat l’arbre d’un dels punts neuràlgics de la ciutat, una actuació que ha causat gran expectació entre els testimonis.

L’Ajuntament obrirà una investigació per determinar el motiu de la caiguda de l’arbre, però no és el primer que pateix un problema similar. De fet, durant aquest mes d’agost també ha caigut la branca d’un arbre situat a la N-II, davant dels pisos de Sant Quirze, i alguns ciutadans també apunten a la vegetació d’altres punts de la ciutat. Una de les hipòtesis és l’estrès hídric, és a dir, les alteracions que es produeixen degut a la sequera que estem vivint.

Falsa alarma per una fuita de gas entre Vallderoure i Ramon i Cajal

A l’arbre caigut se li ha sumat una falsa alarma per una fuita de gas en un edifici situat entre el carrer Vallderoure i Ramon i Cajal. Els veïns han alertat que se sentia olor a gas, però després de fer les comprovacions amb el detector de gasos, els Bombers han determinat que no hi havia cap fuita i han atribuït l’olor al clavegueram.

La presència dels Bombers i de la Policia Local també ha generat gran curiositat entre els veïns i els clients dels hotels del voltant.

Comparteix el contingut!

Go to Top