L’Ajuntament retira els bancs del carrer Amadeu per qüestions d’incivisme

  • El consistori afirma que s’instal·larà un nou banc, més pròxim al punt d’informació turística

  • Malgrat s’han tret els bancs, la nova zona per seure són les jardineres

Les marques del terra delaten la zona on estaven situats els bancs

2023-09-07T18:12:46+01:0007/09/2023|

Els bancs que estaven situats al carrer Amadeu, entre Jovara i l’estació de tren, han desaparegut. Només les marques del terra delaten la zona on s’ubicava el mobiliari urbà. L’Ajuntament afirma que es van instal·lar perquè els veïns ho demanaven, però que darrerament han detectat que se’n feia un mal ús i que els han retirat per incivisme, perquè estaven plens de brutícia.

Fonts municipals informen que instal·laran un nou banc més pròxim al punt d’informació turística per les persones que esperen amics i familiars que arriben en tren, que encara no s’ha col·locat. Aquest, però, no estarà a l’ombra dels arbres.

La retirada dels dos bancs no ha evitat que els vianants trobin un lloc per descansar; de fet, ara són les jardineres les que fan les funcions de banc, ja que estan elevades respecte el terra. Als més joves no els importa tampoc seure a terra, pel que continua mantenint-se com un punt de trobada malgrat s’hagin eliminat els bancs.

La tipologia de les jardineres fa que s’hagin convertit en els “nous bancs”

Algun ciutadà que s’ha fixat en el canvi lamenta que era un espai on aprofitava per descansar-hi la gent gran i que ara s’ha suprimit. En el cas que el nou banc s’ubiqui al sol, com tot sembla indicar, no servirà com a zona de descans durant el dia.

Comparteix el contingut!

Go to Top