L’Ajuntament elimina la marca “Calella és més”

  • El govern municipal es vol diferenciar de l’etapa Candini modificant la imatge corporativa de l’Ajuntament

  • Ha creat un canal de WhatsApp i quatre nous perfils d’Instagram per diferents àrees

El regidor de Comunicació, Quim Pla, i l'alcalde, Marc Buch, han presentat el nou canal de WhatsApp de l'Ajuntament i les novetats en l'àmbit de la comunicació.

2023-09-13T11:22:08+01:0013/09/2023|

L’Ajuntament ha decidit deixar d’utilitzar la marca corporativa “Calella és més”, que porta 12 anys utilitzant tant a les xarxes socials com al butlletí municipal. De fet, a la darrera revista ja no hi havia la capçalera amb aquesta marca a la portada, sinó simplement el nom de la ciutat.

D’aquesta forma, el govern municipal es desmarca de l’etapa de Montserrat Candini, que va potenciar aquesta marca juntament amb l’eslògan, modificant la imatge corporativa i recuperant “Ajuntament de Calella” com a marca principal. L’eslògan s’anirà retirant progressivent dels uniformes dels treballadors municipals i dels diferents espais on s’utilitvava fins ara. També canvia el color blau que hi havia fins ara per un granat inspirat en els domassos que es pengen als balcons del consistori per Festa Major.

Es tracta d’un dels primers canvis que el govern aplica des que es va formar el passat mes de juny, però també ha presentat més novetats en l’àmbit de la comunicació. Una d’elles és la creació d’un canal de WhatsApp per tenir contacte directe amb la ciutadania que té el mateix número de telèfon que l’Ajuntament, el 93 766 30 30. Les persones que s’hi apuntin rebran les comunicacions del consistori, com l’agenda o les notes de premsa. L’alcalde, Marc Buch, i el regidor de Comunicació, Quim Pla, han afirmat que també té l’objectiu que els ciutadans enviïn les incidències, ja que l’app Calella a punt no ha tingut la resposta esperada.

Tot i així, tant Buch com Pla han advertit que no hi haurà una resposta immediata, pel que no es pot utilitzar el canal de WhatsApp per informar d’emergències, pel qual s’ha de trucar al 112.

La presentació del canal de WhatsApp s’ha fet a Can Saleta

També hi haurà un canvi a les xarxes socials, específicament a Instagram, on es crearan quatre nous perfils per informar d’àrees concretes: Sostenibilitat, Cultura i Fires, Esports i Patrimoni, cadascun amb un color diferent, que tenen la intenció de ser complementaris al principal, que hores d’ara encara es diu @calellaesmes. Es posaran en marxa després de la Festa Major.

Comparteix el contingut!

Go to Top