El calellenc Ramon Villaret supera les primeres fases del programa “La Puntual”, de TV3

  • El director de teatre i membre del jurat, Àngel Llàcer, li va donar accés directament al “laboratori”, on lluitarà per continuar

  • El programa consisteix en un càsting televisat on els participants competeixen per tenir un paper a l’obra de teatre “L’auca del senyor Esteve”

2023-09-20T10:16:18+01:0020/09/2023|

El calellenc Ramon Villaret està participant al programa de TV3 “La Puntual” i ho està fent amb una bona valoració del jurat i també del públic. Villaret ha aconseguit superar les primeres fases i el conegut director de teatre Àngel Llàcer, conductor i jurat del programa, li ha donat accés directament al “laboratori”, pel que Villaret afirma que “em vaig emocionar moltíssim, per mi no deixa de ser una alegria que algú de la categoria de l’Enric Cambray i de l’Àngel Llàcer em diguin ‘que bé que ho has fet’ i em vulguin passar directament al laboratori, sense deixar-me als llimbs. Vaig quedar molt satisfet”. Al laboratori hi ha actualment 44 aspirants, que s’han de reduir a 11 amb l’objectiu de buscar els actors que formaran part de l’obra “L’auca del senyor Esteve”. Aquest dimecres al vespre s’emet el programa, amb noves fases eliminatòries, en el que Villaret intentarà mantenir-se per aconseguir un dels papers de la funció.

L’actor calellenc explica que “l’obra ja la coneixia, és un clàssic català. L’any passat, a ‘El llop’, que buscaven actors amateurs, ja em van quedar mitges ganes, però vaig deixar-ho estar. Però al veure que aquest any també buscaven actors aficionats per fer ‘L’auca del senyor Esteve’, em vaig dir, per què no?”, fet que el va decidir a inscriure’s i anar fins a Sitges per fer el primer càsting.

El primer dia havíem de portar preparat un text de dos minuts i, si els agradava, havia de tornar l’endemà. Em van dir que si i em van donar el text que volien que em preparés. El personatge també me’l van donar ells, em van dir que seria el senyor Ramon, que vaig pensar quina casualitat que jo també em dic Ramon”, afirma. De fet, amb el paper de Ramon també s’ha posat el públic a la butxaca, tal com demostren les mostres de suport que ha rebut a través de X -antic Twitter-. Villaret admet que, tot i que no té perfil d’aquesta xarxa social, li han fet arribar els comentaris i li han fet molta il·lusió: “m’encanta, la gent és molt maca”, afirma.

Ramon Villaret porta més de 50 anys com a actor amateur. Recorda que “vaig començar amb 14 o 15 anys i durant molt de temps vaig estar amb Joventut Artística a l’Orfeó. A ‘Els Pastorets’ vaig estar molts anys fent un dels papers còmics, estava molt a gust”. La seva vessant com a actor còmic és de les més conegudes, traspassant-se també al seu caràcter, ben conegut a la ciutat ja que durant molts anys va regentar la botiga de roba interior Can Villaret, situada al carrer Església. Aquest any ha estat l’encarregat de presentar l’acte de la Diada a Calella, juntament amb la també actriu calellenca Assumpció Ortet.

Comparteix el contingut!

Go to Top