Mor un turista en caure del tercer pis d’un hotel

2023-09-22T09:26:13+01:0022/09/2023|

Un turista ha mort aquest matí en caure del tercer pis de l’Hotel Terramar. La víctima és un home de 69 anys i veí de Cambrils, segons informen fonts municipals, que s’ha precipitat des del balcó d’una de les habitacions. El SEM ha intentat reanimar-lo, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes del succés, que s’ha produït poc abans de les vuit del matí, però la hipòtesi principal amb la que treballen és la d’un suïcidi. Alguns testimonis afirmen que la víctima havia estat tota la nit fumant al balcó, un detall que pot ser clau en la investigació per confirmar si la caiguda ha estat de forma intencionada.

Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles dels Mossos, de la Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Els veïns de la zona s’han despertat en sentir crits d’auxili de la persona que ha trobat a la víctima inconscient, poc abans que arribessin els serveis d’emergència.

Comparteix el contingut!

Go to Top