Ofertes telefòniques

2023-09-29T09:59:39+01:0029/09/2023|

Reconec que, amb l’edat, a vegades ens tornem més “cascarrabies” i mal educats amb tantes trucades telefòniques d’ofertes que rebem… De fet, molesta molt que en qualsevol moment i més encara a les hores de dinar i sopar (ja saben que és l’hora més segura que trobin gent a casa) vulguin que contestis a un suposada “enquesta” que al final és perquè compris alguna cosa… Que volen unificar les factures de llum, gas, etc, en una sola companyia… Que t’informen que en una hora passaran per casa teva a analitzar l’aigua… Encara alguna vegada, molt poques, són per ampliacions d’enciclopèdies o d’entitats o agrupacions solidàries… I com que et troben en uns moments que no vols molèsties, intentes de la millor manera possible i sense voler ofendre, que et deixin tranquil, que ja et preocuparàs de si les tarifes són exagerades o si l’aigua no té bon gust… Alguns interlocutors no paren d’enraonar i fer preguntes durant tot el temps que tens l’auricular a l’orella (consignes de les empreses de tele-trucades), en aquests casos, la solució és penjar… Si et ve de gust fer algun comentari negatiu, també tenen tot un argumentari estudiat del curset de màrqueting obligatori… I si, respectant la feina de tots els treballadors, pots dir “miri, em sap greu, però no m’interessa”, ja quedes tranquil… Però si la conversa s’allarga per la insistència de la persona que t’ha destorbat, llavors pots arribar a ser, fins i tot, mal educat… I després et sap greu…

Els que, per la nostra feina, alguna vegada ens havia tocat telefonar clients, sabem que no és agradable que de bon començament ja tinguis el NO per resposta i, per això, intento ser una mica més amable… Però, tornant al inici, quanta més edat acumulem, menys paciència tenim (parlo personalment) i més molesten les trucades d’ofertes telefòniques…

Colo, divendres 09-juliol-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top