L’Estanc Heras reparteix 1 milió d’euros a l’Euromillones

  • Un afortunat ha tingut la butlleta guanyadora d’El Millón, un joc associat a l’Euromillones

  • La combinació TKN83300 ha agraciat amb un milió d’euros a la persona que ha comprat la butlleta

L'Estanc Heras, situat a la cruïlla d'Església amb Balmes, funciona també com a administració

2023-09-30T12:42:46+01:0030/09/2023|

L’Estanc Heras, situat a la cruïlla del carrer Església amb Balmes, ha repartit l’estratosfèrica i rodona quantitat d’un milió d’euros. També fa les funcions d’administració, i una de les butlletes de l’Euromillones ha estat agraciada en el sorteig d’aquest divendres. Concretament al joc “El Millón”, amb la combinació TKN83300, amb la qual ha fet feliç a una persona ben afortunada.

El premi gros de l’Euromillones ha caigut a França: algú ha guanyat 130 milions d’euros. Però dins d’aquesta aposta hi ha diversos jocs, entre ells “El Millón”, en el qual toca un premi d’un milió d’euros per l’afortunat que tingui el codi guanyador. Hi participen tots els jugadors que compren participacions pels sortejos d’Euromillones cada dimarts i divendres.

Gairebé 200 mil euros per Hisenda

La persona afortunada no rebrà el milió d’euros complet, ja que Hisenda s’endú una bona part. Concretament, es quedarà amb gairebé 200 mil euros del premi, perquè l’Agència Tributària recapta un 20% de tots els premis de Loterías y Apuestas del Estado superiors a 40 mil euros.

Així, l’agraciat ha guanyat 808 mil euros, que haurà d’obtenir a través del banc després que es faci la comprovació notarial de la butlleta. Hi ha una sèrie d’entitats bancàries concertades amb l’administració per cobrar aquests premis, com Caixa Bank, el Banc Sabadell o el BBVA, entre d’altres, igual que pel sorteig de Nadal de la loteria o el del Nen. Segons els organitzadors del joc d’apostes, els bancs no haurien de cobrar cap tipus de comissió i han de transferir els diners en una setmana.

Comparteix el contingut!

Go to Top