Mala imatge per robatoris als músics de l’Oktoberfest

2023-10-17T17:04:31+01:0017/10/2023|

#laveudeCalella Una seguidora exposa una situació que han viscut un grup de músics de l’Oktoberfest recentment. “Dos dies abans de marxar de Calella, al grup folklòric hongarès els van robar tres carteres al Passeig de les Roques, a prop de la Riera Capaspre. Em van explicar que els autors són un grupet que sempre estan a la placeta del costat de la Riera al costat del carrer Jovara”.

Es tracta d’un incident que, tot i que sembli banal, dona mala imatge de la ciutat. “És una cosa preocupant, no només perquè em fa vergonya aliena que s’emportin aquesta experiència de Calella, sinó perquè després d’una situació així, no voldran tornar a la ciutat. I això li haurà passat a més turistes. És dolent per l’economia de la ciutat”, reflexiona.

Per evitar que aquest tipus de males experiències es repeteixi, considera que “l’Ajuntament hauria de posar-se les piles en tema de seguretat, perquè amb tants furts i robatoris, per molt que intentin atraure més turisme amb esdeveniments, el nivell d’inseguretat arruïna tot l’esforç”. Precisament, l’Oktoberfest és un esdeveniment que permet allargar la temporada turística amb l’arribada de les bandes de música popular europees.

Comparteix el contingut!

Go to Top