Com seria Calella en una pel·lícula de Disney Pixar?

2023-10-21T16:37:52+01:0021/10/2023|

La tendència més popular a hores d’ara és la d’utilitzar la intel·ligència artificial (IA) per crear imatges. Ni les persones, ni els animals ni els llocs s’escapen d’aquesta eina i Calella també hi ha caigut. Són diverses les entitats i clubs esportius que han aprofitat la intel·ligència artificial per comprovar com serien en una pel·lícula de Disney Pixar, una de les recreacions que més estan triomfant a les xarxes socials.

La Unió Esportiva Handbol Calella i el Club de Futbol Calella han recreat els seus jugadors en personatges animats i el resultat fàcilment es podrien convertir en pel·lícules Disney.

El perfil de promoció turística de la ciutat, Calella Barcelona, ha utilitzat elements característics com el far, la Llopa, el monument de la sardana i l’Ironman per generar pòsters sobre una Calella immersa en el món animat.

Intel·ligència artificial, amiga o enemiga?

L’ús cada vegada més estès de la intel·ligència artificial està generant un debat sobre els seus límits. Pot ser una eina lúdica si es fa servir de forma responsable, però ja s’han denunciat delictes on s’ha utilitzat aquesta tecnologia, com és el cas d’uns joves que van distribuir fotografies de noies menors d’edat despullades generades amb IA. També és controvertit el seu ús per fer tasques escolars i, fins i tot, de la universitat. Sigui com sigui, és només l’inici d’una eina que, molt probablement, ha arribat per quedar-se.

Comparteix el contingut!

Go to Top