Una fuita provoca la pèrdua d’aigua al Passeig de Garbí

2023-11-07T11:47:14+01:0007/11/2023|

#laveudeCalella Una seguidora avisa que fa tres dies que hi ha una fuita d’aigua al Passeig de Garbí, en una de les escales d’accés als passos subterranis que connecten amb el Passeig de les Roques. “Penso que és molt urgent arreglar-la tenint en compte la sequera i perquè també és una despesa”, afirma.

També li ha comunicat la incidència a l’Ajuntament, però lamenta que es perd aigua des de fa tres dies en un context d’emergència per sequera que, a més, està a punt de comportar noves mesures restrictives per la manca de pluges que omplin els embassaments.

La fuita prové d’una de les caixes, probablement d’aigua de reg, per la zona de vegetació. L’aigua s’escola escales avall fins al desguàs del pas subterrani.

Comparteix el contingut!

Go to Top