L’artista calellenc Lluís Riera exposa els emblemes de Calella fets de ceràmica

2023-11-15T19:05:47+01:0015/11/2023|

#sortimdecasaCalella El Far, les Torretes, els Gegants de Calella i el monument de la Sardana són alguns dels elements més emblemàtics de la ciutat que es poden veure fets de ceràmica en una exposició al Museu Arxiu.

La mostra es titula “Ceràmiques en relleu” i és obra del calellenc Lluís Riera, un artista autodidacta que ha cultivat diversos camps artístics amb la “inquietud per descobrir nous horitzons”, el que li confereix grans dosis de creativitat i innovació a la seva obra.

L’exposició es pot veure fins aquest diumenge 19 de novembre. L’horari del museu és de 18h a 21h de dimarts a dissabte i d’11h a 14h els diumenges i festius.

Comparteix el contingut!

Go to Top