Foto-Film fa una crida a participar com a figurant en el seu curt sobre les Torretes

  • L'entitat demanen omplir el Teatre Orfeó fent de públic com a extra en el curtmetratge

  • Foto-Film projectarà “Roger de Can Bou” i “Calella dàncing” pels assistents

Les Torretes i el Far són alguns dels escenaris del rodatge, però també té altres localitzacions. (Foto: Foto-Film)

2023-11-16T09:53:08+01:0016/11/2023|

Foto-Film Calella es troba en ple rodatge de l’audiovisual que commemora els 30 anys del Trofeu Torretes de curtmetratges, que té el símbol calellenc com a protagonista i que rememora el destacament de soldats republicans que hi havia durant la Guerra Civil espanyola a la zona. Per la gravació d’algunes de les escenes, l’entitat demana omplir el Teatre Orfeó el diumenge 19 de novembre de les 11h a les 13h fent de públic.

Els assistents, a més de descobrir els intríngulis d’un rodatge, podran visualitzar dues produccions anteriors de Foto-Film, en una matinal de cinema. Es tracta de “Roger de Can Bou” i “Calella Dancing”, un al·licient més per sumar-se a l’enregistrament.

Qui vulgui fer de figurant i veure els dos films, ha de confirmar assistència enviant un WhatsApp al telèfon 658 058 782.

El curt narra la història de la Margaret, una noia escocesa que representa la primera guanyadora del Torretes amb un curt sobre el seu avi, qui formava part de les Brigades Internacionals en el destacament que hi havia a la nostra ciutat. Des d’Escòcia, la Margaret ve a Calella per explicar el seu audiovisual però es trobarà en una situació inesperada. Com que la protagonista és originària d’Escòcia, el curt tindrà el nom en anglès: “Towers”.

La secció de vídeo de Foto-Film està al darrere d’aquesta producció, amb Josep Maria Colomer, Marçal Mora, Pere Mas i Manel Mas al capdavant. La seva intenció és estrenar el curt durant el Festimatge de l’any vinent. Va ser l’any 1994 quan va començar a rodar el Trofeu Torretes i, des de fa 18 anys, s’entrega en el marc del Festival de la Imatge.

Comparteix el contingut!

Go to Top