L’escape room de Calella, premiat com el segon millor de Catalunya i tercer d’Espanya

  • Tao Room Escape, ambientat en un centre de massatges japonès, ha rebut diversos premis des que va obrir. També hi ha una altra sala d’escapisme a la ciutat, regentada pel mateix propietari, que ha estat premiada com la setena millor de Catalunya i la desena millor d’Espanya en la categoria de sales originals.

2023-11-17T19:06:16+01:0017/11/2023|

Tao Room Escape, la sala d’escapisme situada a la N-II a Calella, s’ha alçat amb els guardons de segona millor sala de Catalunya i tercera d’Espanya en els premis 10Escapes. “No sabeu com de feliços i realitzats en arribeu a fer al rebre aquest tipus de coses”, han afirmat els seus creadors, Virus Room Escape, afegint que “quan ho pensem ens dona vertigen, sobretot veient el nivell de sales d’escape que hi ha per tota Espanya. Qui ens hagués dit que un centre de massatges donaria tant de si, alegries i riures a parts iguals”. La temàtica de la sala calellenca ja l’ha fet guanyar anteriorment altres premis, com el de segona millor sala original d’Espanya i el de vintena millor sala del món.

Però Virus Room Escape, encapçalat per Martí Artigas, va obrir a Calella una altra sala, anomenada Velatoria, que també ha estat guardonada. En aquest cas, ha quedat setena de Catalunya i desena d’Espanya en la categoria de sales més originals. Està situada al costat de la sala de massatges, però la seva temàtica és molt diferent. Velatoria va néixer com un joc portàtil, però aquest mateix estiu s’ha establert en un local fixe a la nostra ciutat.

Virus Room Escape també prepara altres novetats a Calella com una sala familiar basada en els Minions, que portarà per nom Roomions, on també hi podran participar els més petits, i un altre joc titulat ART, ambientada en un traster misteriós. La primera sala que van crear va ser a Arenys de Mar, Can Farigola, i representa una farmacèutica.

Comparteix el contingut!

Go to Top