Talibans

2023-11-17T11:28:26+01:0017/11/2023|

De “talibans” (paraula infravalorada que definiríem com a senyal d’opressió), no ho són pas només els de turbant i metralleta, com ens volen fer creure… Dins d’aquesta expressió, que està plena de matisos i interpretacions diferents, també s’hi amaguen personatges d’americana i corbata… De xalets i iots…. Els de llagostes i caviar… Els folrats de “cents i milions”, amb diners de negocis adulterats… Ho són tots els que exploten el tercer món, els que abusen del poder, els que espremen la gent (fins que no els queda suc) fent augmentar la pobresa, els intolerants, els de “si no estàs amb mi, estàs en contra meu”… Cal que vigilem perquè segurament n’hi ha d’amagats i disfressats amb pell d’ovella, esperant la seva oportunitat darrera de cada cantonada… El dia a dia ens ajuda a descobrir-ne molts més…

Només n’he esmentat uns quants, per poder anar trobant tota la resta, aplicant-los les definicions més encertades i correctes…

Colo, dimarts, 21-setembre-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top