Calella Artesana inaugura local al carrer Bruguera per fer tallers i exposicions

  • Les artesanes han teixit una manta i un coixí que sortejaran per recaptar fons contra la violència masclista

Les artesanes han exposat el coixí i la manta solidàries

2023-11-18T20:04:54+01:0018/11/2023|

L’Associació Calella Artesana (ACA) ha aconseguit una de les fites que feia mesos es proposava: obrir un local per tal de tenir un punt de trobada on poder fer tallers, cursets i d’altres activitats creatives. Està situat al carrer Bruguera número 34 i la intenció és “que sigui un punt de referència”, afirma la presidenta de l’entitat, Margarita Manzano.

Al nou espai tenen previst fer “tota una sèrie de tallers tant per nens com per adults i farem tres exposicions temàtiques durant l’any”. Les tardes creatives, una activitat que Calella Artesana feia els divendres a la Plaça Catalunya, les trasllada als dissabtes i a l’interior del local durant l’hivern, mentre que a l’estiu tornaran a ser a l’aire lliure. També les ganxetades les mantindran al carrer amb l’objectiu d’aplegar al màxim nombre de persones amb una finalitat solidària.

Les persones que formen part de l’ACA fan tot tipus d’activitats manualment, com ganxet, costura creativa, brodats, resina, macramé, ferro, fusta o pintura. Les creacions dels diferents socis i sòcies de l’entitat s’exposaran periòdicament i també serà un punt de contacte entre els artesans i els possibles clients.

Una manta i un coixí contra la violència masclista

Calella Artesana ha fet la inauguració en format minimalista, amb el local decorat únicament amb fotografies dels membres i dels seus productes. Físicament només s’hi han pogut veure dos elements: una manta i un coixí, fets manualment per fins a una trentena d’artesans com una de les activitats de les ganxetades. Hi han volgut posar el seu granet de sorra perquè se sortejaran el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, aquest 25 de novembre. Les butlletes per participar al sorteig tenen un preu de 2 euros. La recaptació es destinarà al Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top