Carlos Galindo, del Club Natació Calella, seleccionat pel programa estatal de mentoria d’entrenadors

  • L’entrenador calellenc ha estat un dels cinc escollits per formar part del Programa Mentorship, la segona fase del Programa de Desenvolupament d’Entrenadors de la Reial Federació Espanyola de Natació.

2023-11-18T10:00:10+01:0018/11/2023|

L’entrenador del Club Natació Calella, Carlos Galindo, ha estat un dels 5 seleccionats per participar al Programa Mentorship 2024, la segona etapa del Programa de Desenvolupant d’Entrenadors que organitza la Reial Federació Espanyola de Natació.

El projecte busca entrenadors amb talent per formar-los al més alt nivell. Basa la figura de l’entrenador com a guia de l’esportista en diferents àmbits, com la formació tècnica, la comunicació, la gestió emocional i els valors.

Galindo rebrà una formació actualitzada per conèixer el programa d’entrenament en profunditat, participarà en una concentració de dues setmanes i en la preparatòria d’una competició internacional.

Un total de 16 entrenadors van ser seleccionats per formar part de la primera fase del programa, però s’ha reduït a 5 en la de mentoria. A més de Galindo, la resta d’escollits són Jaume Morata (CN Barcelona), Rubén Zahinos (CN Delfín), Jon Murúa (Federación Guipuzcoana de Natación) i Carlos Brión (CN Boiro).

Comparteix el contingut!

Go to Top