L’encesa dels llums de Nadal es farà l’1 de desembre

  • L’Estela, el personatge que dinamitzarà el Nadal a Calella, protagonitzarà l’acte

  • Seran 13 els carrers que tindran il·luminació nadalenca, els mateixos que l’any passat

A la font Maria Teresa Salom de la plaça de l'Ajuntament s'hi col·loquen arbres de Nadal formats per llums

2023-11-18T13:12:26+01:0018/11/2023|

La il·luminació nadalenca de la ciutat s’encendrà el divendres 1 de desembre. L’acte se celebrarà a la tarda i estarà protagonitzat per un personatge que farà de fil conductor de les activitats de Nadal: l’Estela, la fada de la llum.

La fada Estela és el personatge que dinamitzarà el Nadal a Calella

El carrer Església ja té instal·lats els motius nadalencs, que seguint la tendència dels últims anys, canvia de nou el disseny i ara són regals els que combinen amb el carrer més comercial de Calella. A la resta de carrers s’estan acabant de col·locar. En total, s’han d’instal·lar 173 garlandes en 13 carrers, igual que l’any passat, que es concentren sobretot als carrers Església, Jovara, Amadeu, Sant Joan i Raval.

Els carrers estaran il·luminats, com sempre, fins el 6 de gener, dia de Reis i quan s’acaba oficialment el període nadalenc. La il·luminació s’encendrà cada dia a les sis de la tarda i fins les dotze de la nit, mentre que els dies festius, el 24 i el 31 de desembre -nit de Nadal i Cap d’Any- i el 5 de gener -nit de Reis-, s’allargarà fins la una, com és habitual.

L’encesa és el moment que marca l’inici de l’època nadalenca a Calella, malgrat hi ha qui és previsor i els regals els adquireix abans -just una setmana abans, el divendres 24 de novembre, és el Black Friday, un dia de grans descomptes que cada any s’allarga més, fins i tot durant el mes de novembre sencer-. A més, ja fa setmanes que es poden comprar els torrons i d’altres dolços típics de les festes.

Enguany, l’enllumenat nadalenc s’encendrà força aviat, si es compara amb altres anys, però altres ciutats porten setmanes d’avantatge. De fet, Badalona els va encendre ahir, 17 de novembre, enmig d’una competició amb Vigo per qui posaria l’arbre de Nadal més alt. Finalment, però és un centre comercial de Granada el que té aquest honor, amb 57 metres d’alçada. Barcelona els encendrà el dijous 23 de novembre i posarà un autobús per poder recórrer els carrers il·luminats.

Comparteix el contingut!

Go to Top