Les fortes ventades deixen penjant d’un edifici la gespa artificial de la terrassa

  • La catifa de gespa artificial ha quedat penjada cinc pisos avall, obligant als Bombers i la Policia Local a actuar

  • El vent també ha provocat la caiguda d’uns llums de Nadal al carrer Església i el desplaçament de contenidors a la N-II

La imatge de la gespa penjant ha donat a parlar a les xarxes socials

2023-11-22T20:53:33+01:0022/11/2023|

El vent ha estat el protagonista del dia, amb fortes ratxes que han provocat afectacions a Calella. En un edifici del carrer Turisme, les ventades han arrencat part de la catifa de gespa artificial de la terrassa del vuitè pis, deixant-la penjant fins el tercer. Els Bombers i la Policia Local han hagut d’actuar per retirar-la i evitar possibles danys. Els mateixos veïns han informat de la incidència bromejant sobre la curiosa imatge i agraint la ràpida intervenció dels cossos d’emergències.

Aquesta, però, no ha estat la única afectació: el vent també ha fet caure uns llums de Nadal del carrer Església i ha desplaçat els contenidors a la N-II, malgrat estaven plens. També s’ha registrat una incidència al carrer Joan Fuster i Ortells pel vidre d’un balcó.

El vent ha desplaçat els contenidors de la N-II, a la zona de la benzinera

El vent es notava amb força també a l’autopista, on es demanava prudència i reduir la velocitat. Les ratxes de vent han arribat al 76 km/h a Calella, una xifra que s’aproxima molt al màxim registrat aquest any, de 79 km/h segons l’estació meteorològica situada al carrer Jovara, coneguda a la xarxa social X -abans Twitter- com @tempscalella.

Protecció Civil ha activat l’alerta del pla VENTCAT. Fins les 18h, el telèfon d’emergències 112 ha rebut 23 trucades des del Maresme relacionades amb el vent, malgrat la pitjor part se l’ha endut la província de Girona, on s’han produït la major part de les incidències, la majoria per caigudes d’arbres.

Comparteix el contingut!

Go to Top