Renfe renovarà el sistema d’informació de l’estació de Calella

  • Es modernitzaran els sistemes que tenen més de 15 anys d’antiguitat, entre ells els de les estacions de Calella, Arenys de Mar i Mataró

  • Es millorarà la megafonia, els teleindicadors i monitors i els equips d’interfonia per persones amb problemes auditius

2023-11-29T12:07:15+01:0029/11/2023|

Renfe renovarà el sistema d’informació de l’estació de Calella, ja que té més de 15 anys i ha quedat obsolet. Té problemes per trobar recanvis, el seu manteniment és més car i no pot oferir totes les funcionalitats actuals.

L’estació de la nostra ciutat no és l’única on s’actualitzaran els sistemes d’informació, també s’actuarà en una trentena d’estacions catalanes on els aparells són antics, entre elles les d’Arenys de Mar i Mataró, també al Maresme. També se substituiran a 14 estacions amb un alt volum de viatgers i en aquelles on s’estan fent obres actualment.

Aquesta actuació forma part del pla “Transformem Rodalies”, que inclou fer millores en megafonia, elements de visualització (teleindicadors i monitors) i els equips d’interfonia per permetre la comunicació de persones amb problemes auditius.

L’objectiu és que totes aquestes actuacions s’implantin durant el 2024 i 2025. Ja s’han licitat per 7,2 milions d’euros i compten amb finançament dels fons Next Generation.

Comparteix el contingut!

Go to Top