Zones de contenidors convertides en deixalleries

2023-11-29T21:39:09+01:0029/11/2023|

#laveudeCalella Algunes zones de contenidors de la ciutat s’han convertit en autèntics abocadors, on s’hi llencen tot tipus d’escombraries al terra. És el cas dels que es troben a l’aparcament del Mercat 2, on el fet que es trobin en un tancat de fusta amaga l’incivisme.

Cada dia està així o pitjor des que han canviat els contenidors. Almenys en aquesta ocasió es pot accedir per tirar les escombraries”, afirma una seguidora, qui afegeix que uns dies després van ”trencar la tapa d’un contenidor i només llencen allà, quan els altres estan buits. Només has d’aixecar la tapa amb la mà”.

Malauradament, també hi ha altres zones de contenidors on es deixen els residus a terra, donant una mala imatge de la ciutat. Per exemple, als de l’estació o als del carrer Indústria, darrere del Teatre Orfeó.

Comparteix el contingut!

Go to Top