El PP demana unir forces per reclamar més Mossos i recursos econòmics per la despesa extra en seguretat

  • El PP afirma estar “totalment en línia” amb l’alcalde i dona el seu suport incondicional en matèria de seguretat

  • Els populars consideren que l’increment d’efectius ha de ser “permanent” però que s’ha de “potenciar” a l’estiu

Durant l'època de Nadal, s'acostumen a fer patrullatges conjunts entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra

2023-12-08T18:51:57+01:0008/12/2023|

El Partit Popular tanca files amb l’alcalde i afirma estar “totalment en línia” amb les seves declaracions en relació als onze delinqüents multireincidents. “Volem que aquestes onze persones que pertorben la tranquil·litat de Calella marxin”, afirmen i asseguren que “el govern sempre ens tindrà al seu costat en matèria de seguretat, lluitar contra la delinqüència i vetllar per la seguretat de tots els calellencs”.

Els populars van més enllà i demanen que els partits que conformen el govern municipal i l’oposició s’uneixin per reclamar a la Generalitat un increment de la plantilla de Mossos a la comissaria de Pineda i també “una partida econòmica per poder fer front a la despesa que suposa el sobreesforç de la nostra Policia Local”. Segons Marc Buch, aquesta despesa extra està quantificada entre 1,5 i 2 milions d’euros a nivell global, i 60 mil euros en aquests darrers sis mesos per les més de dues mil hores extres que han fet els agents del cos de seguretat local.

El PP afirma que aquest augment dels efectius de la policia catalana ha de ser “permanent”, però que s’ha de potenciar a l’estiu per l’increment de la població degut al turisme, un fet que dispara també la necessitat de seguretat. Adverteixen que no n’hi ha prou amb una “acció puntual per desactivar els delinqüents” que actuen a la ciutat a dia d’avui, sinó que ha de ser una solució definitiva.

No és la primera vegada que el PP planteja la necessitat d’unir esforços; ja han reiterat en diverses ocasions que “la inseguretat no és només una sensació, és una realitat” i que és una prioritat a nivell de ciutat, motiu pel qual consideren que cal fer pressió al Parlament des dels respectius partits per aconseguir que arribin més agents policials.

Comparteix el contingut!

Go to Top