Dos plans per Cap d’Any: campanades i ball a la plaça de l’Ajuntament i festa a la Fàbrica Llobet

  • Calella tindrà enguany dues celebracions: la gratuïta a l’aire lliure i la tradicional festa a la Fàbrica, de pagament

La festa de Cap d'Any a la Fàbrica Llobet és un clàssic

2023-12-30T19:19:27+01:0009/12/2023|

La nit de Cap d’Any a Calella està adaptada a totes les butxaques, ja que ofereix un pla gratuït i un altre amb entrada de pagament. La novetat és que es recuperen les campanades a la plaça de l’Ajuntament, una activitat que ja s’havia celebrat en alguna ocasió.

El regidor d’Activitat Cultural, Josep Grima, explica que “a partir de les 23h ja podrà començar a arribar la gent, perquè ja hi haurà DJ, hi haurà música i ambientillo”. Serà, per tant, la festa que començarà abans. Pel moment àlgid, el de les campanades, Grima afirma que “estem mirant amb quina fórmula ho fem, perquè volem que sigui diferent. La idea seria projectar les campanades i tot just després començarà l’orquestra”. El ball de cap d’any serà amb el grup de versions Mashup Party Band, que s’allargaran fins les 2:30h.

Cadascú haurà de portar de casa allò amb què vulgui celebrar: el cotilló, el cava, el raïm, les llaminadures o qualsevol alternativa per seguir les dotze campanades. El regidor d’Activitat Cultural explica que volien fer una “festa oberta” com a primera nit de cap d’any d’aquest govern municipal.

La festa de la Fàbrica Llobet és un clàssic des de fa anys, que es repeteix de nou enguany. L’entrada té un preu de 25 euros, es pot adquirir a través del portal Entrápolis i inclou dues consumicions i cotilló.

Els DJ que punxaran la música de la primera nit de l’any són Jorge Peñafiel i DJ Stuntman, que farà doblet. Està destinat als majors de 16 anys i l’obertura de portes es farà a la una de la nit, ja passades les campanades.

Comparteix el contingut!

Go to Top