Com serà el Campament Reial del Parc Dalmau?

  • Tindrà diferents zones amb personatges fantàstics i àrees de jocs

  • Hi haurà una fira d’artesania i un taller per fer un fanalet, a més d’altres activitats

El més semblant a un Campament Reial que ha tingut Calella va ser la Fàbrica de les Joguines, l'any 2020

2023-12-11T10:04:34+01:0010/12/2023|

La gran novetat d’aquest Nadal és el Campament Reial que s’instal·larà al Parc Dalmau. Comptarà amb diferents zones perquè els més petits puguin viure la il·lusió dels Reis d’Orient i d’altres personatges fantàstics. Hi haurà espais de jocs, de recollida de cartes i xumets, una carbonera i també la fada de la llum Estela. El punt més important és on se situaran els patges reials. Tot plegat es concentrarà entre els dies 2, 3 i 4 de gener, tal com va avançar CALELLA COMUNICACIÓ, en horari de tarda, de 17h a 21h, i serà obert i gratuït.

Recorregut del campament

L’entrada i la sortida seran per l’accés de l’escola La Minerva, on s’hi ubicarà un túnel de llum. La següent parada és la Fira de Reis, on hi haurà parades d’artesania tant per comprar com per fer activitats: l’Associació Petits Creadors ajudarà als infants a crear un fanalet perquè el portin a la cavalcada.

Als gronxadors s’hi crearà un espai de ludoteca pels més petits, destinat als infants d’1 a 6 anys, i també s’hi instal·larà una carbonera on es farà el carbó per aquells nens i nenes que hagin d’aprendre a ser més bons de cara a l’any vinent.

També hi haurà l’Estela, la fada que enguany participa en els esdeveniments nadalencs de la ciutat, una zona on es guarden les claus de la ciutat per entregar-les als Reis la nit més màgica de l’any perquè entrin a les cases a deixar els regals i una àrea on es recolliran les cartes i els xumets. Serà l’únic lloc on els petits calellencs podran entregar les seves cartes, ja que aquest any no es farà la tradicional recollida de cartes a l’Escola Pia el dia de Sant Esteve.

L’última àrea és on esperaran els patges reials per fer-se fotografies amb els infants, que se situarà al Pati de l’Ós.

El Campament Reial tindrà diferents zones des de l’entrada del Parc Dalmau fins el Pati de l’Ós. (Font: Aj. Calella)

Activitats al Brollador

A la zona del Brollador, també s’hi faran altres activitats durant els dies del Campament Reial. La primera serà el dimarts 2 de gener: hi haurà un espectacle de màgia, de 18h a 20h, amb el mag Stromboli.

El dimecres dia 3, l’hora del conte es traslladarà des de la biblioteca al Parc Dalmau, on Susagna Navó narrarà “És Nadal i tinc contes per explicar”, històries que parlen del Nadal, del Pare Noel, dels Reis Mags i del Tió, a les 17:30h. El dijous 4 hi haurà un concert de nadales amb la coral de l’Aula de Música Can Llobet, amb doble sessió a les 18h i a les 19h.

Carrilet i vehicle per persones amb mobilitat reduïda

Durant els tres dies del Campament Reial, hi haurà un servei gratuït de Carrilet que connectarà la parada de l’Oficina de Turisme, al costat de l’entrada, amb l’estació, el Rierany dels Frares i els Codina, que circularà de 18h a 20h. Per aquelles persones que tenen mobilitat reduïda, també s’habilitarà un vehicle adaptat gratuït en horari de 17h a 18h.

Comparteix el contingut!

Go to Top